Parkeren bij Schiphol

Er is inmiddels een ruim aanbod van goede parkeergelegenheid rond Schiphol.
Hieronder vindt u enkele bekende aanbieders.


Schiphol Smart Parking
Schiphol Smart Parking is de meest voordelige manier van parkeren óp Amsterdam Airport Schiphol. Al vanaf € 5,- per dag parkeert u voordelig en betrouwbaar op de luchthaven. De parkeercapaciteit van Amsterdam Airport Schiphol is nagenoeg onbeperkt! Dus voor iedere reserveerder is er gegarandeerd een parkeerplek op de luchthaven.

Schiphol Smart Parking investeert het hele jaar door in grootschalige TV & online campagnes, waardoor de merkbekendheid de hoogste is onder alle parkeeraanbieders óp en rond Schiphol.

Voordelen Schiphol Smart Parking:
• Bekend merk dat investeert in TV & online campagnes;
• Goede verkooptunnel;
• Professionele klantenservice voor online reserveringen en op de parkeerterreinen;
• 24/7 bewaakt & onder toezicht van Amsterdam Airport Schiphol;
• Gekozen tot ‘voordelige keuze’ door Consumentenbond 2010;
• Geen verborgen kosten;
• Gemakkelijk vooraf betalen met iDEAL en/of credit card;
• Dag en nacht binnen 10 minuten met de gratis pendelbus vóór de Vertrekhal;
• Interessante vroegboekkortingen.

Meer informatie: Schiphol.nl Smart Parking


Bijschipholparkeren.nl
Parkeren óp Schiphol is vaak onnodig duur waardoor meer en meer passagiers hun heil zoeken in andere oplossingen. Valet parkeren is voor velen een comfortabele oplossing. Het gemak van uit- en weer instappen bij de vertrekhal op Schiphol in combinatie met een eerlijke prijs zorgt ervoor dat het valet parkeren steeds populairder wordt. Zakelijke reizigers, gezinnen die op vakantie gaan, mindervaliden en ouderen … ze weten steeds beter de weg te vinden naar beter en goedkoper parkeren.

Bijschipholparkeren.nl zorgt ervoor dat klanten op een makkelijke, goedkope én veilige manier hun auto kunnen parkeren. De klant kan naar de ingang van Schiphol rijden, waarna Bijschipholparkeren.nl de zorg over de auto overneemt. Zij dragen al ruim 7 jaar zorg voor de auto's van tienduizenden reizigers op Schiphol. Bijschipholparkeren geeft de klant gemak en rust tegen een eerlijke prijs.

Meer informatie: Bijschipholparkeren.nl
 


Centralparking.nl
Centralparking.nl is dé valet parkeerder op Schiphol met ruime ervaring. Als organisatie nemen zij 40.000 auto's per jaar aan op Schiphol. Karel, de virtuele chauffeur op de website, is daadwerkelijk een chauffeur in de organisatie en hij is het voorbeeld van een professionele, veilige en servicegerichte chauffeur.

Net als Karel, zijn alle chauffeurs professioneel en ervaren. Klanten laten dan ook met een gerust hart de auto bij Centralparking.nl achter. Het centrale parkeerterrein ligt op 7 minuten rijden van Schiphol en ligt net buiten Hoofddorp.

Meer informatie: Centralparking.nl .


Parkos.com
Voor veel mensen is het vergelijken van een parkeerplaats geen dagelijkse klus. Parkos maakt het vergelijken en reserveren van een parkeerplek eenvoudiger.
Parkos is het boekingsplatform voor parkeerplekken rondom vliegvelden. Met parkeerplekken rondom alle grote vliegvelden zoals Schiphol biedt Parkos een compleet aanbod aan parkeerplaatsen aan.

Voordelen van Parkos.com zijn:
Scherpe prijzen, speciale deals voor extra korting met de parkeerplaatsen;
Unieke parkeeraanbieders die niet rechtstreeks te promoten zijn;
Compleet responsive design, geschikt voor mobiele boekingen.

Meer informatie: Parkos.com.


Hotels bij Schiphol

Wellicht kiest u er voor om bij Schiphol te overnachten. Goede en voordelige hotels rond Schiphol vindt u
hier.
 

 
 
 

Disclaimer    Webmaster