Ben jij in het bezit van een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van HRM? Dan is de kans groot dat jij je tot HR-adviseur hebt gespecialiseerd. Binnen deze functie – die ook bekend staat als HR-manager, HR-advisor, HR-consultant en adviseur human resources – adviseer je het management van een organisatie op het gebied van human resources. Als het aantrekken, selecteren, opleiden, belonen en beoordelen van professionals tot jouw specialismen behoren, vind je bij de full service uitzendorganisatie BaanBereik gegarandeerd een mooie HR-adviseur vacature. In deze functie heb je over het algemeen een adviserende rol.

De taken van een HR-adviseur en HR-manager hebben binnen bepaalde bedrijven en instellingen veel overeenkomsten. Daarom ben je bij BaanBereik ook aan het juiste adres voor een vacature van HR-manager.

Wat maakt jou tot de juiste kandidaat om te solliciteren op een HR-adviseur vacature?

• Je hebt ervaring in een soortgelijke functie;

• Je bent resultaatgericht en tegelijkertijd mensgericht;

• Je bent integer en zelfverzekerd;

• Je bent een prettige gesprekspartner en hebt goede communicatieve vaardigheden;

• Je weet de business van klanten in essentie perfect te begrijpen;

• Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van HRM.

Wat zijn je taken als HR-adviseur?

Toon je graag initiatief? Je bent verzekerd van dynamische werkdagen door te solliciteren op een vacature van HR-adviseur. In de basis richt je je in deze functie op het adviseren van het management van een organisatie op het vlak van personeelszaken. Hierbij komen onder meer werving en selectie, beoordeling, promotie en ontslag kijken. Over het algemeen bestaat het takenpakket van een HR-manager uit het fungeren als aanspreekpunt voor werknemers en het uitvoeren en optimaliseren van het personeelsbeleid van een organisatie.

Adviseren op operationeel en strategisch niveau

Ook adviseer je als HR-manager het management van een organisatie aangaande HR-vraagstukken op operationeel, strategisch en tactisch niveau. Verder behoren het vormgeven en professionaliseren van beleid op het gebied van talentmanagement, opleiding, training en verzuim tot je dagelijkse bezigheden. Net als het begeleiden van verzuimtrajecten en trajecten omtrent in- en uitdiensttreding. Zijn dit de taken waar jij je dagelijks graag op wilt richten? Kijk dan snel of er voor jou een interessante HR-manager vacature in het aanbod van BaanBereik is te vinden.

Wil jij niet aan de slag binnen de human resources, maar ben je op zoek naar een vacature in de techniek, bouw, logistiek, ICT, commercie, zorg, horeca of een ander boeiend vakgebied? Ook dan is het de moeite waard om je te verdiepen in de vacatures in West-Friesland van het full service uitzendbureau, want de juiste baan is daar altijd binnen bereik! 

0 Shares:
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like