Het zal je vast niet verbazen dat je veel vacatures vindt bij de ‘B.V. Nederland’. De overheid is immers de grootste werkgever van ons land. Ondanks het gegeven dat er voor sommige mensen wat vooroordelen kleven aan het idee van werken bij de overheid, is het Rijk een geweldige werkgever. Er is bijvoorbeeld genoeg voldoening en uitdaging te vinden in een functie bij de overheid. Ben jij toe aan de volgende stap in je loopbaan en wil je werken als gedetacheerde via het award winning bureau Joinuz, dat actief is op het gebied van detachering in zorg en overheid? Lees dan vooral nog even verder, want in dit blog belichten we de voordelen van werken bij Rijksoverheid.

Je medemens helpen

Een van de mooiste voordelen aan het werken bij de overheid is het feit dat je in veel gevallen echt een bijdrage levert aan onze maatschappij. Met een baan in bijvoorbeeld de domeinen wonen, werken, klimaat, veiligheid, volksgezondheid, cultuur en onderwijs, heb je een prachtige kans om echt iets voor anderen te betekenen. Het is bij het Rijk vaak makkelijker om je medemens te helpen dan wanneer je in de commerciële sector soms alleen maar werkt om je target te halen. Vanzelfsprekend geeft het je ook enorm veel voldoening om klaar te staan voor anderen.

Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden

Als je aan de slag gaat voor de Rijksoverheid, profiteer je ook van de goede arbeidsvoorwaarden die daar standaard zijn. Het gaat hierbij onder meer over de salarisschaal waarin je – bij goed functioneren – elk jaar een trede omhoog gaat. Daarnaast gaat het over een goede pensioenopbouw en een collectieve verzekering. Verder is de overheid ontzettend flexibel als het gaat om werkuren. In overleg kun je je werkdag eerder of later beginnen en ook weer eerder of later naar huis. Ook vanuit huis werken is vaak mogelijk.

Aan de slag als gedetacheerde via Joinuz

Steeds meer functies bij de overheid worden ingevuld op basis van detachering. Werken als gedetacheerde via Joinuz geeft jou een goede kans om aan de slag te gaan bij de grootste werkgever van Nederland. Je komt in dienst bij Joinuz als je via dit detacheringsbureau – dat actief is in het hele land – wordt gedetacheerd bij de overheid. Die biedt je een passend salaris en daarnaast geniet je extra voordelen, zoals opleidingsmogelijkheden, een leaseauto en een sportabonnement. Bovendien heeft Joinuz doorlopend mooie vacatures bij de overheid, waaronder interessante gemeente banen. Wil je weten welke vacature bij jou past en ben je benieuwd welke voordelen van werken bij de overheid er nog meer zijn? Kijk dan vandaag nog naar het aanbod aan vacatures op de website.

Staat de functie waar jij naar op zoek bent er op dit moment niet tussen of heb je een vraag over een bepaalde vacature? Bel Joinuz op nummer 0299 764 446 of maak een afspraak op een van de vestigingen in Purmerend, Apeldoorn of Gouda.

0 Shares:
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
Read More

Intervisie

Het loopt weer richting het einde van het jaar en de zogenaamde winterbloemen komen weer opbloeien. Dit zorgt…