Als je truck je alles is, wil je dat die er clean uitziet. Je wilt niet ongemakkelijk achter het stuur zitten. Jij wil sjezen! Met dikke vrachtwagen-accessoires pimp je je vrachtwagen. In dit artikel lees je meer over de beste manieren om de cabine van je truck te stylen. Binnenkort rijd jij weer met fun over de snelwegen van Europa.

Hoe geef je je vrachtwagen de vibe van thuis?

Is het je keuken, je slaapkamer of je toilet dat van je huis een thuis maakt? Nee, natuurlijk niet. Het is je personal touch die je huis jouw huis maakt. Je foto’s, posters, sierkussens en andere accessoires dragen allemaal bij aan de vibe van je woning. Dus wil je van je vrachtwagen je tweede thuis maken? Dan zijn je gadgets ontzettend belangrijk. Van gordijnen tot raambanden en geurhangers, echte truck lovers weten precies hoe ze hun cabine willen aankleden. Met nog een leuke foto van je lief of je kids ben jij helemaal klaar voor iedere rit.

Style je truck

Wil je opvallen? Dan is het tijd om ook de buitenkant van je vrachtwagen te stylen. ‘s Avonds is de juiste verlichting van je truck – zoals LED-strips en zwaailampen – een must, omdat niet iedere weggebruiker verwacht een grote wagen tegen te komen. Met slogan-stickers laat jij precies zien waar je voor staat en een babyshark-toeter geeft je vrachtwagen een twist. Het leuke babyshark-lied wordt afgespeeld en de weggebruikers die je tegenkomt, denken de rest van de dag aan je. Dat is toch geweldig?

Passie voor vrachtwagens

Is je truck je baan of is ‘ie echt jouw passie? Veel chauffeurs gaan jaarlijks naar een truck show om daar te shinen. Jij ook? Dan moet je vrachtwagen er goed uitzien! Maar hoe kom je aan de truck gadgets waarmee je je truck pimpt? Bij Goedgezien gingen we op onderzoek uit. We kwamen terecht op Truckjunkie.nl. In deze webshop vind je alles om van je vrachtwagen een icoon te maken. Wil jij met flair de weg op? Bezoek dan de website van Truckjunkie en vind daar van alles om van jouw truck een style icon te maken.

0 Shares:
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
Read More

Supervisie

Afgelopen zomer was ik in Duitsland vlakbij de rivier de neckar. Hier gingen we in de buurt kayakken…