Veel webshops maken gebruik van verzenddozen om hun producten veilig bij de klant te krijgen. Het is natuurlijk het leukst om een verzenddoos met jouw logo erop te versturen. Zo weet de klant meteen van wie het pakket af komt en zullen ze jou niet snel vergeten. Maar hoe werkt dat nu eigenlijk, het bedrukken van verzenddozen? In deze blog leggen we je alles uit over het drukproces van Rotimshop. Verzenddozen bedrukken bij Rotimshop.nl is niet alleen goedkoop, maar ook erg eenvoudig. Lees snel verder en je zult begrijpen wat we hiermee bedoelen! 

Stap #1: Stuur de gewenste bedrukking op. 

Jouw logo, een inspirerende tekst of een naam? Als jij er uit bent wat er op de verzenddoos gedrukt moet worden, kun je dit ontwerp tijdens het plaatsen van de bestelling meesturen. Upload het bestand en de rest wordt helemaal voor jou gedaan! Snel door naar stap 2. 

Stap #2: Ontvang een digitaal ontwerp. 

Voordat de verzenddozen daadwerkelijk bedrukt worden, is het natuurlijk fijn als jij er helemaal van overtuigd bent dat het precies zo wordt als jij voor ogen hebt. Er zal daarom een digitaal ontwerp naar je op worden gestuurd, waarna er natuurlijk nog dingen aangepast kunnen worden. Pas na jouw goedkeuring van een definitieve werktekening, ga je door naar de volgende stap! Vanaf dit moment is de levertijd ongeveer 7 werkdagen. Het zal dus niet lang meer duren voordat jij je persoonlijke dozen in huis hebt! 

Stap #3: Het bedrukken van de tassen met zeefdruk. 

Bij Rotimshop kunnen de verzenddozen in-house bedrukt worden door middel van zeefdruk. Zeefdruk is een grafische druktechniek waarbij je door een zeefraam inkt op je verzenddoos drukt. Een voordeel van deze druktechniek is dat het zich uitstekend leent voor kleinere oplages. Je hoeft dus niet meteen honderden verzenddozen te laten bedrukken! Wel hebben de producten even tijd nodig om te drogen. Maar dan heb je ook wat! De inkt zal namelijk niet snel slijten. 

Stap #4: Opsturen naar jou! 

Als alle dozen bedrukt en gedroogd zijn worden ze zo snel mogelijk naar jou opgestuurd. Plaats je een erg grote bestelling? Dan kunnen de dozen ook op pallets bezorgd worden. Dat gaat natuurlijk wel in overleg met jou! 

Stap #5: Laat een onvergetelijke indruk bij je klanten achter. 

Als je de dozen hebt ontvangen, kun je ze natuurlijk gaan gebruiken voor het verzenden van producten. Met een mooie verzenddoos maak je jouw klanten extra blij!

0 Shares:
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *