De redactie van Goedgezien is altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties op het gebied van interieurdesign. Onlangs is ons oog gevallen op een stijl die stoer en robuust is: industrieel. Kenmerkend voor een industrieel interieur zijn de donkere, diepe kleuren en het gebruik van veel zwart. Deze kleurschema’s worden vaak gecombineerd met materialen zoals onbewerkt hout, metaal, beton en leer. Dit zorgt voor een ruige maar tegelijkertijd luxe uitstraling. Het is een stijl die teruggrijpt naar de fabrieksgebouwen ten tijde van de industriële revolutie, maar dan met een moderne twist.

Een belangrijk onderdeel van je interieur dat vaak niet in de stijl van de rest van het huis wordt meegenomen, is de trap. Wij raden je hiervoor traprenovatiespecialist Stairz aan. Stairz heeft uitgebreide ervaring met het renoveren van trappen tot echte blikvangers die naadloos aansluiten bij een industrieel design.

Waarom kiezen voor een traprenovatie door Stairz?

Als je kiest voor een traprenovatie door Stairz, dan kun je je trap iedere uitstraling meegeven. Kies voor een complete traprenovatie van een open trap of een dichte trap. Deze trapspecialist is op beide gebieden de beste keuze. Daarnaast kun je ervoor kiezen om je hele trap aan te pakken, maar je kunt ook alleen voor nieuwe overzettreden kiezen. Om de trap passend te maken in je industriële interieur heeft Stairz verschillende opties. Kies bijvoorbeeld voor de betonlook – afgewerkt met zwarte details – of ga voor een natuurstenen uitstraling en combineer dit met een rvs-trapleuning.

Twintig jaar garantie op je trap

Naast dat de gerenoveerde trappen van Stairz prachtig zijn, zijn ze ook nog eens heel duurzaam. Deze traprenovatiespecialist biedt twintig jaar garantie tegen doorslijten. Dit betekent niet alleen een mooie trap op de korte termijn, maar ook een investering in de toekomst van je huis. Daarnaast is het ook mogelijk om traptrede-verlichting in de trap te laten zetten. Dit geeft een luxe effect als het donker is en daarnaast maakt het je trap extra veilig.

Realiseer je droomtrap met Stairz

Elke trap en elk huis is uniek en daarom gelooft Stairz in een persoonlijke benadering. De experts staan klaar om samen met jou de perfecte traprenovatie voor je industriële interieur te ontwerpen. Met het juiste advies en vakmanschap wordt jouw trap meer dan alleen een functioneel element; het wordt de blikvanger van je huis.

Ontdek de mogelijkheden van een traprenovatie met Stairz en bedenk hoe jouw trap op zal knappen. Bezoek de website van Stairz of neem direct contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

0 Shares:
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
Read More

Supervisie

Afgelopen zomer was ik in Duitsland vlakbij de rivier de neckar. Hier gingen we in de buurt kayakken…