Door de jaren heen is de technologie door de mens enorm ontwikkeld tot een geweldig succes. Hierdoor kunnen wij makkelijker met elkaar communiceren. Steve heeft door zijn supervisie veel achtergelaten. Bill Gates heeft samen met hem dit succes behaald door middel van het hacken en zijn interesses in de computerwereld.

Zij hebben technologie makkelijker te begrijpen gemaakt waardoor nu iedereen er gebruik van kan maken. Je drukt gewoon twee knoppen in en je hebt al een bericht verstuurd. Vele ondernemers gebruiken het internet in hun voordeel, maar soms gaat niet niet helemaal goed en volgens plan.

Met de tijd mee

Ondernemers proberen vaak met de tijd mee te gaan, omdat ze denken dat ze wat meer klanten kunnen aantrekken. Of dit waar is ligt aan de markt waar je in zit als ondernemer. Het proberen van hippe termen bij de naam van je bedrijf of gesprekken voeren alsof je een puber bent gaat zeker niet helpen. Het benaderen van mensen via het internet maakt het nog simpeler, maar jammer genoeg zal dit te simpel overkomen. Bij benaderingen gebruiken sommige ondernemers afkortingen waardoor de potentiële klant het gesprek zal afkappen en er weer mis wordt geschoten.

Jongeren zijn altijd online

Het gebruiken van afkortingen wordt vaak gedaan door jongeren. Dat doen ze niet, omdat ze lui zijn, maar omdat ze het overnemen van andere jongeren. Het is kort en simpel, daar houdt de mens namelijk van. Bij SMS-en worden er ook afkortingen gebruikt om zo min mogelijk kosten te maken op de lange termijn. Zo kun je snel en goedkoop berichten versturen. Omdat de aantal afkortingen zodanig zijn vergroot door de jaren heen, is er een sms woordenboek gemaakt waarin je afkortingen kunt aflezen die te maken hebben met een bepaald woord of woordencombinatie. Als je dit niet snapt hoef jij je er niet voor te schamen, je bent namelijk niet de enige.

De ontwikkeling

Veel mensen snappen jongeren niet, omdat ze denken dat de jongeren altijd, maar op hun telefoon zitten en verder niks doen. Maar wat ze eigenlijk aan het doen zijn kan de toekomst veranderen.Deze jongeren kunnen in de tijd dat ze achter een telefoon zitten veel nieuwe vaardigheden ontwikkelen waar ze veel aan hebben. Hierdoor leren zij meer dan een gemiddeld mens die op school zit. Deze combinatie zorgt voor meer kennis en ervaringen waar veel ouderen vaak tegen zijn. Toch kan het zo zijn dat wanneer een persoon vaak alleen achter zijn telefoon zit afgesloten voor anderen het zwaar kan hebben. Je hebt dan niet door dat hij of zij hulp hierbij nodig kan hebben.

Coaching goeroes op het internet

Jongeren hebben iemand nodig, iemand die bij je kan zijn en waar ze mee kunnen praten. Ze zeggen vaak dat ze het niet nodig hebben, Oh maar wanneer het erop aankomt hebben ze toch iemand nodig. De beste personen waar ze mee kunnen praten zijn dan hun vrienden. Sommige vrienden kunnen makkelijk hiermee omgaan, Maar een deel zal hier echt moeite mee hebben. Ze zullen er later over je roddelen en je in de steek laten. Ze willen geen negativiteit aan horen. Dit zorgt ervoor dat jij je af gaat vragen wie nou je echte vrienden zijn. Maar wie heb je dan nodig?

Leven in je dromen

Op het internet zijn er verschillende goeroes die zeggen dat ze je kunnen coachen en jou op je next level zullen brengen nadat jij een gehele cursus hebt doorgenomen.Is het echt of is het nep? Veel mensen op het internet doen alsof ze rijk zijn, beroemd en machtig zijn.Is dit dan wel waar? Niet allemaal, want er is geen wereld waarin mensen perfect zijn en daarom is het ook logisch om te zeggen dat iedereen wel zich onzeker voelt. Of dit te maken heeft met je gedachtes of je lichaam maakt niet uit. Op het internet maken ze het zo mooi dat het lijkt alsof je dromen uit zullen komen binnen 5 minuten.

De coach

Als we het hebben over coaching dan is de vraag: wat is coaching? Een coach beschikt over verschillende vaardigheden die hij of zij kan gebruiken om iemand te helpen om bepaalde doelen te behalen. Jouw doelen worden dan op een methodische manier aangepakt, zodat het proces goed verloopt en jij resultaten zult zien binnen no time.Natuurlijk verloop dit niet altijd perfect en dus zullen er meer stappen zijn dan die ik zojuist heb benoemd. Een coach zal jou beter kunnen helpen, omdat hij of zij jou ook persoonlijk kan ontmoeten of dit via het internet gaat of in het echt. Zij zullen je blijven motiveren en acties laten ondernemen die bij jouw situatie zullen helpen. Let hierbij op of jouw coach wel genoeg kennis heeft en laat zien.

0 Shares:
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
Read More

Intervisie

Het loopt weer richting het einde van het jaar en de zogenaamde winterbloemen komen weer opbloeien. Dit zorgt…